Dutch Valve Service heeft voor elk vraagstuk een passende oplossing.

Je vraagt het je misschien af. Wat zijn shutdown services? Een shutdown service houdt in dat een fabriek of systeem stop wordt gezet zodat specialisten veilig onderhoud en reparaties kunnen uitvoeren. Onderhoud is nodig om een storing te voorkomen en om de machines in een systeem te controleren. De schaal waarop een shutdown service wordt uitgevoerd hangt af van wat je nodig hebt. Lees hieronder meer over shutdown services.


Teamwork makes the dream work

Het is voor klanten belangrijk om een shutdown zo succesvol mogelijk uit te voeren. Dat snappen wij bij DVS maar al te goed. Dat is waar we naar streven. Een succesvol service zorgt namelijk voor minimale tijdverspilling, waardoor het systeem snel weer van start kan gaan. Daarnaast is de veiligheid van de werknemers erg van belang. Om dit te behalen gaat DVS in gesprek met de klant. Er wordt een plan gemaakt voor de shutdown. De werknemers moeten hun werk goed uitvoeren! Hiervoor is teamwork essentieel. Met zo min mogelijk conflicten en een hoog vertrouwen in elkaar kunnen onze werkers de service sneller afronden. Zo zijn wij blij, en zo ben jij tevreden.


Plannen van een shutdown

Het plannen van een shutdown is belangrijk. Er wordt daarom altijd ruim op tijd gestart met het maken van een plan van aanpak. Onze specialisten hebben bijvoorbeeld de tijd nodig om het systeem goed te checken. Ook kan het zijn dat ze de verbindingen van een systeem moeten inspecteren. Daarna maken we samen met de klant een plan voor de veiligheid van iedereen in het pand dat past bij het systeem. Ten slotte is er een plan voor het onderhouden van de kwaliteit en is er zo nodig een plan voor het risicobeheer.


Post-shutdown

Nadat de shutdown succesvol is uitgevoerd starten wij bij DVS met de evaluatie. Hierin wordt gekeken of alles goed is aangesloten en soepel is verlopen. Er zijn een aantal voordelen van een shutdown. Eén ervan is de toenemende kwaliteit. Stel je voor, je gebruikt een machine voor een aantal jaar zonder goed onderhoud. Op een gegeven moment begint de machine zich dan te onderpresteren. Dit merk je niet snel doordat machines langzaam slijten, maar het is er wel. Na een shutdown merk je dat het systeem of de machine beter werkt. De kwaliteit schiet dus omhoog. Kortom, een shutdown heb je nodig voor betere resultaten en om veiligheid te waarborgen! Ook kan een shutdown ervoor zorgen dat jouw kerncentrale vaker wordt gebruikt.


Shutdown service nodig? Dat kan bij DVS!

Het verzorgen van shutdown service? Daar weten wij bij DVS wel raad mee. Dit is namelijk ons vakgebied! Onze monteurs beschikken over de benodigde flensmonteur certificaten. Zo ben jij verzekerd van de beste service op locatie. Meer weten over ons en onze diensten? Dat kan. Neem ook gerust contact op. Wij verzorgen graag de shutdown service bij jou op locatie.